Stoer, hip en compleet...wie wil dat niet?

Het idee voor het ontwikkelen van studio’s is ontstaan door het huidige tekort op de startersmarkt, het toenemende aantal 1 à 2-persoonshuishoudens, inhuren van expertise vanuit het buitenland en de behoefte aan wat kleiner maar wel zeer comfortabel wonen met alle voorzieningen op loopafstand.

 

De doelgroep zijn jonge werkende professionals met een baan in de regio, door de innovatieve bedrijvigheid in Delft e.o. is deze doelgroep ruim aanwezig.

Voor niet onbemiddelde studenten zijn deze 'loftstudio's" ook interessant, zij willen immers niet allemaal in studentenhuizen wonen met gedeelde faciliteiten. Met een garantstelling van de ouders of de ouders als contractant kan het inkomenstekort eenvoudig opgelost worden.

Ook voor de expats zijn deze studio’s uitermate geschikt, door de teruggelopen budgetten voor wonen in deze sector zijn de studio’s prijstechnisch zeer interessant en tevens ook een betaalbaar alternatief voor een hotelkamer. 

Programma ASVEST.NL

Begane grond:

-overdekte entree buitenruimte met postvakken en videofoon

-ruime binnenentree met toegang naar de gemeenschappelijke berging van 12 m2

-eigen meterkasten 

-toegang naar loftstudio 20-A en 20-B

-hardhouten open trap naar eerste etage.

-Loftstudio 20-A: ca. 41 m2 woonkamer/keuken/slaapkamer en ca. 3,5 m2 badkamer

-Loftstudio 20-B: ca. 39 m2 woonkamer/keuken/slaapkamer en ca. 3,5 m2 badkamer

Eerste etage:

-ruime overloop met gemeenschappelijk stukje lobby met frans balkon aan voorzijde

-eigen meterkasten

-toegang naar de gemeenschappelijke wasserette en techniek

-toegang naar loftstudio 20-C en 20-D

-hardhouten open trap naar tweede etage

-Loftstudio 20-C: ca. 36 m2 woonkamer/keuken/slaapkamer en ca. 3,5 m2 badkamer. Tevens openslaande deuren naar eigen balkon van ca. 9 m2 aan achterzijde en aan voorzijde openslaande deuren frans balkon.

-Loftstudio 20-D: ca. 32 m2 woonkamer/keuken/slaapkamer en ca. 3,5 m2 badkamer. Tevens openslaande deuren naar eigen balkon van ca. 9,5 m2 aan achterzijde en aan voorzijde openslaande deuren frans balkon.

Tweede etage (top):

-ruime overloop met gemeenschappelijk stukje lobby met frans balkon aan voorzijde

-eigen meterkasten en extra kast

-toegang naar loftstudio 20-E en 20-F

-Loftstudio 20-E: ca. 40 m2 woonkamer/keuken/slaapkamer en ca. 3,5 m2 badkamer. Tevens openslaande deuren naar eigen balkon van ca. 5,5 m2 aan achterzijde en aan voorzijde openslaande deuren frans balkon.

-Loftstudio 20-F: ca. 36 m2 woonkamer/keuken/slaapkamer en ca. 3,5 m2 badkamer. Tevens openslaande deuren naar eigen balkon van ca. 5,5 m2 aan achterzijde en aan voorzijde openslaande deuren frans balkon.

 

Compleet comfort...

Het wordt comfortabel wonen in ASVEST.NL, niet alleen vanwege de uitgebreide gemeenschappelijke voorzieningen, maar de loftstudio's zijn werkelijk van alle gemakken voorzien:

- Complete keuken met koelvries, keramische kookplaat, gootsteen, vaatwasser en combi-magnetronoven, inclusief pannen, servies en bestek;

- Complete badkamer met inloopdouche met thermostaatkraan en glazen spatscherm, wastafel en vrijhangend closet;

-Vloerverwarming gehele loftstudio;

-Videofoon en wifi;

-Volledig afgewerkte vloeren, wanden en plafonds (zogenaamd "gestoffeerd")

-Volledig gemeubileerd (tweepersoonsbed, kledingkast, woonkamerkast, eethoek, zithoek met salontafel en televisiemeubel.

 

Zie hieronder een voorlopige impressie (eerste etage):